V.26+0. Bild från igår.
Bebisen väger nu ungefär 1kg och är ca 30-35cm lång.

image

Det är alltså inte så att jag inte vet att en gravid kropp växer och ska bli stor. Det vet jag. Men igår testade jag ett par av mina gravidbyxor för första gången på ett par månader. De hade blivit för små. Innan sommaren var de alldeles för stora.

Att byxor blir för små är liksom aldrig kul, gravid eller ej. Vi är liksom för indoktrinerade med storlek och vikt.

Nu är jag väldigt tacksam till mina vänner som lämnade över gravidkläder till mig och sa att ja, de kanske är lite stora men du kan ju låna dem. Nu är de inte stora längre, utan alldeles utmärkta. Tack för det.


  • Carro

    Äsch det är ju sunt att gå upp i vikt som gravid! Jag åt bra och rörde på mig jättemycket och gick ändå upp 18, men jag hade inte kunnat bry mig mindre. Och inte rann det av av sig själv trots att jag helammade i tio månader heller, men helt ärligt bryr jag mig bara om sådant om jag har en garderob full i för små kläder, så jag packade ner de små, köpte nya i rätt storlek på lite reor och sedan kändes det bra igen. När jag sedan gick ner var det gött att sälja av de större kläderna på Tradera och packa upp de mindre igen. Livet är för kort för att tänka på vikten! (Förutsatt att vikten ändå är på en nivå som inte just förkortar livet) kram

  • Karolina

    Tack för peppen Carro! Så fort byxorna var borttrollade kändes allt lite bättre:)