Antingen är jag rejält uttråkad, eller så har jag blivit supereffektiv eller så har boandet tagit fart på allvar nu.

Mina garderober är rensade och fina. Till och med strump- och troslådan är i extrem ordning. Allt är så vackert vikt att jag knappt vågar använda grejerna. Detta har aldrig i världshistorien hänt tidigare

Jag tvättar babykläder, filtar och längtar till jag blir klar med babykorgen och kan ta hem den och bädda.

Jag tvättar mina gamla höst- och vinterjackor som passar min växande mage. Helt galen tur att jag sedan tidigare har valt jackor som är avskurna under bysten med rejäl vidd för magen. Detta gör jag i augusti mina vänner. Har heller aldrig tidigare hänt.

Och här kommer det, jag till och med stryker babykläderna! Alltså gör man det?

J kommer från en strykande familj och han sa att han aldrig skulle komma på tanken att stryka babykläder. Jag kommer från en familj i blåställ, dvs en ickestrykande familj. Mitt första strykjärn skaffade jag begagnat när jag var 24. Strykbrädan kom in i mitt liv några år senare och då för att J och jag flyttade ihop.

Men likväl står jag nu och stryker babykläder. De måste ju bli riktigt mjuka för den lille. Har jag drabbats av boa-deluxe som de flesta blivande mammor eller har det slagit slint alldeles?

Nej, nu måste jag gå och såptorka skåpet där bebisens kläder ska ligga. Hej på er!

image


  • Liselotte

    Åå känner igen en del kläder. Bland annat filten fick vi av mina föräldrar. Så mysigt. Pst, jag har också börjat inreda garderob och tvättat en del saker :)

  • Karolina

    Härligt!