Alltså, mitt boande tar nya proportioner. För Js del hade vagnköpet kunnat vänta i ett par månader. Men jag ville ha det klart. Så där klart att man kan ha en bevakning på blocket och bara slå till när det dyker upp något bra. Smidigt och lätt och gärna snart klart. Så igår dök det upp något bra. En Emmaljunga Viking 2014 med vitt chassi och svart sittdel. En vecka gammal. Ägaren hade ångrat sig när Emmaljunga släppte sin nya kollektion och ville ha 2015 års modell istället. Så vi blev med vagn. Nu ska vi bara hitta en begagnad liggdel men det blir nog inga problem.

image

En del kvinnor(kanske män också?) blir så kallat vagnstokiga. De byter vagnar högt och lågt eller har vagnsparker med tio olika vagnar för att fylla alla behov. Hon vi köpte av, var sådan. Hon hade haft nio vagnar på tio månader. Jag är inte sådan. Än. Jag hoppas att den vagnen vi köpt ska fylla sin funktion i ett par år framöver. Den är smal och lätt vilket passar mig som har en dålig rygg och tänkte åka kollektivt när bebisen är här. Jag är väldigt nöjd och glad över vårt blocketfynd!


  • Carro

    Den har min syster som komplement till hennes vintagevagnar från 80-talet. Hon är jättenöjd!

  • Karolina

    Skönt att höra Carro! Det är en djungel och det är svårt att veta vad man kommer uppskatta när man är rookie:) Känns väldans bra nu i alla fall!