Tre år som äkta makar. För min del känns det som bröllopet hände för länge, länge sedan. När jag tittar i vårt bröllopsalbum så känner jag inte riktigt igen bruden, en konstig känsla. Utmattningen har på något sätt gjort tidsperspektivet skevt. När jag däremot tänker på minnena från kyrkan och festen så känns det som det var alldeles nyss och jag fylls av en varm känsla.

image

Vi firade med en härlig dag i Torekov, en av alla vackra pärlor i Skåne. Vi åt en god lunch, strosade i den 31-gradiga värmen, åt glass och till sist hittade vi en lugn strand där vi tog världens skönaste dopp(obligatorisk “tår i sand framför vatten”-bild)

image

Efter det åkte vi hem, vilade och for till en favoritrestaurang i Helsingborg. Vi är bortskämda med flera Whiteguidekrogar Helsingborg och just en sådan valde vi till kvällen. Tack till mina underbara Amerikanska föräldrar som bjöd oss på bröllopsdagsmiddag, underbart god present<3. image

image

image

Efter det en promenad längs vattnet och en titt på vår festlokal.

image

När vi tillslut for hem visade termometern på nådiga 28 grader kl.23. Underbara, tropiska sommarväder.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know