Ni kanske undrar vad jag jobbar med för tillfället? Jag arbetstänar alltså på en kombinerad tapetserarverkstad och frisörsalong. Och nu är det mest sömnadsprojekt för min del. Ägaren till stället har en babykorg på stativ från 40-50-talet som behöver få nya kläder och det har jag också. Så jag pimpar babykorgarna.

Steg ett är att slänga ut all gammal skumgummi och ersätta det med giftfria material. Här valde jag att klä korgarna med en avtagbar fluffig frotté. Madrassen är en spjälsängsmadrass som är termofixerad, och jag tänker mig att det är det bästa om man inte kör bovetemadrass eller kokosnötsfiber. Korgen kommer nog bara användas de första kanske sex månaderna så det blir nog helt bra.

Ni ska få se hur projekten fortskrider men detta är så långt jag kommit denna vecka.

Förresten har både jag, min mamma, mina systrar och flera kusiner och kusinbarn sovit i korgen på bilden. Och snart sover vår lilla bebis där. Mysigt!

image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know