Igår fixade vi en till detalj på trallen. Jag tog sex stycken lakan och sydde skynken till skärmtaket, för att öka mysfaktorn. Nu börjar det verkligen falla på plats på baksidan. Med det här vackra vädret blir det frukost på terassen varje morgon. Jag får passa på att tacka min mamma som lät sin gamla overlocksymaskin komma till vårt hem. Efter ett antal år på vinden så blev den som ny med en service. Mamma, sömmarna som du alltid har klagat på är nu helt perfekta! En service var allt som behövdes. Det och en ny trädning av en ingenjör(J). Att tråda en overlockmaskin är inget för en gravids obefintliga tålamod.

image

image

image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Sandra -vardagsflow

    Så fint med tyget!! Vi har ett provisoriskt skynke bestående av ett lakan som är fäst i vardera hörn… Nja, det uppfyller sin funktion med skugga, men det hänger mest hela tiden. Jag har tänkt sy ett måttanpasdat skynke med såg att seglen är så billiga nu, att jag tror det blir ett sånt istället.