Något av det första man får höra när man blir gravid är att man INTE behöver äta för två. Man kan behöva ett extra äpple mellan måltiderna typ.

När jag mellan vecka 4 och vecka 16 mådde sjukt, sjukt illa så var det bara att äta som hjälpte. Det gick liksom inte att tänka på ett äpple hit eller dit. Det var pommes som hjälpte och då var det pommes jag åt. Som en naturkraft.

I veckan har det spänt och gjort ont i nedre delen av magen och jag har vaknat hungrig på natten. Det känns som det är en tillväxtfas och jag vill ha mer mat. Så jag äter mer mat. Om jag nu skulle komma den konstiga idéen att följa kostrekommendationen så skulle det inte på något sätt gå. Att äta är för tillfället en naturkraft, helt ostoppbar. Det är bara att följa med. Frukt och vegetariskt står för tillfället högt i kurs.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know