På min blogg finns det inget kommentarstvång. Jag vet själv hur det är, jag njuter av att läsa men orkar sällan kommentera. Men nu är jag liksom toknyfiken på vilka som läser min blogg, ni är flera hundra som i tysthet kikar in och sedan fortsätter med livet. Om du inte orkar kommentera någon annan gång så får du jättegärna skriva i det här inlägget vem du är och varför du läser.

Att kommentera på den här bloggen är kanske heller inte det lättaste så därför ska jag nu visa hur man enklast gör det i 3-steg:

1.

2.

3. Till sist:

Oavsett vem du är och vad du gör – tack för att du tittar in!

 

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Sandra -wardagsflow

  Ska jag vara ärlig så har jag inte förstått mig på kommentarsystemet fastän jag provat flera gånger ;)
  Jag läser förstås för att jag varit i samma sits som du… Eller nä, jag har ju läst din blogg i jag-vet-inte-hur-länge!! :D

 • Sandra -vardagsflow

  Hurra! Det funkade ju!!!!! :D

  Haha, men varför skrev jag vardagsflow med dubbel-v också i början!!!? :D

 • Karolina

  Hej Sandra! Kul att du läser. Vi har ju följt varandra i åratal nu. Härligt med sådana bloggvänner:)

 • Malin

  Jag läser fortfarande!

 • Karolina

  Vad roligt! Hur mår du? Trivs ni i huset?
  Kram!

 • Ingela

  Ingela. Jag hittade din blogg då jag letade runt på nätet angående bröllop och sedan har jag bara fortsatt att titta in nu som då. Jag har någonting tidigare kommenterat men oftast är jag för lat! Grattis ännu till graviditeten, tänk vad jag har väntat på ett sådant inlägg här…varför vet jag inte, men det verkade som om det skulle vara passande.

 • Karolina

  Hej Ingela! Här går det utmärkt att vara för lat för att kommentera men väldigt kul att veta att du fortsätter att titta in:). Tack igen:)