På de ynka fyra dagarna vi har varit hemifrån har landet(halländska för typ odlingsbädd, trädgårdsland och rabatt) fullkomligt exploderat. Squashen blommar och har satt frukt. Allt jag har sått har tittat upp, gräs som vi har flyttat har tagit sig, flyttade smultron och nyplanterade perenner likaså. På fyra dagar!

Jag kan ha gått lite överstyr när det kommer till tomaterna i år. Förra året hade vi sex plantor och i år tänkte jag att vi skulle ha åtta för att klara oss. Men. Om jag nu planterar alla vi har kvar så blir det 11 tomater. Fem olika sorter. Det är lite i mesta laget, även för mig. Tyvärr har de blivit så långa och rangliga så jag inte riktigt kan ge bort dem och jag kan ju inte döda de små liven. Så jag får odla för glatta livet. Och i juli-september får jag ge bort tomater till grannar och vänner istället. Det blir bra.

image

image

image

Trallen har inte lagt sig själv medan vi var borta och det är ju lite typiskt. Men å andra sidan gör ju sällan trall det.

Posted in Livet
Share this post, let the world know