Vi fortsätter att kvällslyxa. I förrgår tog vi bilen ner till stranden, köpte sallad på vägen ner och bara satt och njöt. Om det är någon på bloggen som var på vårt bröllop så kanske ni känner igen er? Bakom oss ligger H55-paviljongen där vi hade vår bröllopsfest.

image

image

image

Vad gjorde vi igår då? Byggde trall och vi hittade faktiskt  en arbetsuppgift som jag orkar med. Skruva! Jag är förste skruvdragare och ansvarar också för att med min kroppstyngd tvinga de ibland skeva brädorna på plats. Det är något så tillfredställande med att pyssla tillsammans. Det gör oss harmoniska. Så himla skönt att ha hittat en sådan aktivitet igen. Nu kommer det bli trallmys var och varannan kväll, dryga 100 plankor ska på plats och ungefär 1000 skruvar.

Posted in Livet
Share this post, let the world know