För er som inte har något intresse av  graviditet och barn, så kan ni nog behöva ta en paus från att läsa min blogg. Det kommer att bli ett absolut vältrande i allt som har med saken att göra.

Jag har sedan jag var en liten, liten tjej drömt om barn. Jag vet inte hur gammal jag var när jag tillslut slutade fråga mamma efter ett lillasyskon. Lyckan blev däremot total när mina kusinbarn föddes när jag var tolv år gammal. De bodde i huset bredvid och jag var där nästan varje dag efter skolan. Förlossningsberättelser i familjeforum började jag nog läsa i tjugoårsåldern och när Youtube kom kunde jag äntligen frossa i riktiga förlossningar. Och alla realityshows från svenska, engelska och amerikanska förlossningsavdelningar ska vi inte prata om. Jag har sett allt. Jag tror jag måste varit barnmorska i ett tidigare liv. Extremt intresserad kan man i alla fall kalla mig.

Och nu ska jag så äntligen själv få bli mamma. Ni kan alltså räkna med ett fullständigt vältrande i allt som har med graviditet och barn att göra. Det kommer bli magbilder, krämpor, cravings, tankar och funderingar.

image


  • Carro

    Tips: call the midwives eller typ midwives from East end

  • Karolina

    Jag vet, jag älskar den serien! Nu har jag lånat boken som serien baseras på. Dock har jag inför vår förlossning slutat kolla nutida serier och att läsa förlossningsberättelser:)

  • http://www.plingesvardag.wordpress.com Ingela

    Gravidblogg är det absolut inget fel med, förutom att man själv blir sugen på en till liten ;)