Jag har blivit lite tidsvill. Vi har haft besök av mina föräldrar i nära på en vecka och de har hjälpt oss med trallbygget. Det var förresten en julklapp, det är kul när man kan njuta av den ett halvår senare. Det ger en något att se fram emot.

Förra veckan var således hektisk och produktiv, i alla fall för alla utom mig. Precis som planerat. När man har besök går dock dagarna ihop något och jag har svårt att greppa att det redan är måndag och ny vecka.

Dessutom fick vi finbesök av mina fastrar och farbröder igår. Så mysigt och trevligt. Jag bjöd på rabarberpaj och vaniljglass, vilken sommarkänsla de smakerna ger. Jag vill också passa på att hälsa eventuella kusiner eller vänner som läser bloggen välkomna till oss om ni har vägarna förbi Skåne i sommar. Var nu inte blyga, ett kort besök orkar jag åtminstone med!

I alla fall ska ni få se hur långt vi kommit med trallen och skärmtaket, eftersom jag helt missade att fota rabarberpajen och sällskapet.
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know