Jag har hittills haft min beskärda del av cravings. Först var det syrliga äpplen sen blev det pommes frites. Äpplen kändes på något sätt bättre. Följande historia utspelar sig direkt efter frukosten när vi sätter oss i bilen för att åka till Halmstad:

– Jag måste ha pommes!
– Okej. Kan vi ta det när vi kommer till Halmstad?
– Nej.
-Så du menar att jag ska köra ända till södra infarten för att vi ska köpa pommes till dig nu?
– Nej, du kan istället köra genom hela staden till norra infarten och köpa det där om du vill.

Sagt och gjort, jag fick mina pommes frites tillslut. Har jag sagt att jag älskar min man? Han är en riktig pärla! Jag måste dock tillägga att detta var under min 12-veckors illamåendeperiod och då var det bara att äta som kunde lindra illamåendet. Skönt att det är över.

Nu är det mest frukt och grönsaker som jag är tokig i. Ja förutom igår då när jag, klockan åtta på kvällen, absolut var tvungen att äta sockerkaka. Så jag bakade en botten, toppade med grädde och jordgubbar. Mmm.
image