Att gå ut och plocka sin egen sallad. Det är livskvalitet. Det är själva livet. Jag njuter något oerhört av det.

Rädisorna och squashen är också klar men ett är säkert, rädisor ska jag inte odla nästa år. Jag tycker inte om det. Jag hade en förhoppning om att smaklökarna skulle ha mognat, men nej. Squash är jag heller inte överförtjust i men den är så oerhört tacksam. Växer snabbt och ger massor av frukt. Vi har en halvmeters squash som nog borde skördats för ett par veckor sedan, men jag vet liksom inte vad jag ska hitta på med den. Några squashidéer?

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro

  Jag river squash grovt och blandar med keso, ägg, chili och ost och steker som små klickar som blir som små biffar goda till allt möjligt.

 • Malin

  Eller stek i ugnen i skivor med mozarella på och lite sånt :)

 • Sandra -vardagsflow

  Jag fryser in rätt mycket squash, så använder jag i soppor och grytor på vintern. Så lägger jag i sallader.

 • Karolina

  Tack för alla tips! Här ska testas!