Med utmattningen så har en ny förmåga att gå fullständigt upp i ämnen och känslor infunnit sig. När detta händer tar det mycket energi, från en kropp som redan har begränsat med den varan.

En bra sak är dock att jag nu snabbare kan bryta tankemönstret, när jag har upptäckt att det är en sådan energitjuv. Valresultatet är ett exempel. Jag ville prata om det, jag ville läsa mer, jag ville diskutera. När jag kände att det tog mer energi än jag orkade med så kom jag på att 90% av Sveriges befolkning inte röstade på SD. Det är ju en tröst. 75% av Frankrikes befolkning har andra åsikter än Front National. Bytet av fokus hjälpte mig att snabbare släppa ämnet. Jag menar inte på något sätt att förminska ämnet, det behöver diskuteras och uppmärksammas, men inte av mig just nu. Det får bli när jag mår ännu bättre.

Men vi har också ett annat fokus här hemma nu, vi bygger nämligen trädäck på baksidan. Typ en dansbana. Fint blir det och frammåt går det i rask takt.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know