Lördagsbestyren tog mig över kroppens begränsingar. Så idag är det värk och en känsla av kraftlöshet. Jag vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt bestämde vi oss för att ta ner 2/3 av vår murgrönehäck. Den hade blivit lite för tjock. Jag satte igång med häcksaxen och J tog sekatören. Genom hans huvud for tanken på att jag inte borde göra det jag gjorde, men tyvärr inte genom mitt. Sedan planterade jag ut mina tomatplantor, en squash och sådde lite fröer. Planterade en kruka. Sedan hade vi en spontan och jättemysig middagsbjudning. Och nu ligger jag här.

Det bästa är att allt känns lite bättre när J är nära. Hade kanske funkat med en hund eller katt också men någon sådan har vi inte. Så J agerar värklindrare. Tänk att vi mår så bra av närhet.

För övrigt har jag full förståelse om ni tycker det var finare innan. Men det kommer bli fint igen.
image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know