Fredagar brukar vara en av mina vilodagar. Jag brukar ha dagen till att landa efter veckan och ladda upp batterierna inför eventuella helgaktiviteter. Idag har jag dock mer laddat ur, än laddat upp. Regnet har upphört och det fina vädret lockade ut mig i trädgården där jag klippte gräset och kantskar en rabatt. Efter det bjöd min käre make mig på lunch med den här utsikten.

image

En liten lunchdejt som ger lite fredagsfeeling och får mig att känna mig frisk. Ni vet, vara ute bland piffat folk, fullt friska kontorsnissar, interagera som en vanlig människa. Samtidigt som jag får drunka i de ljuvligaste multifärgade ögonen jag vet. Helt underbart.

Efter det blev det Plantagen för att komplettera med lite fröer och annat jox inför helgens träsgårdsfix. Och nu blir det en middagslur, jag känner mig helt slut. Maken till produktiv fredag alltså.

Och appropå huvudvärksmiraklet så har jag fortfarande inte ont. Peppar, peppar i Jesu namn. Amen.

Hoppas solen lyser på er! Trevlig helg!

Posted in Livet
Share this post, let the world know