Alltså det är ett mirakel. Huvudvärken är borta. Så långt kan ni nog hålla med och förstå, att har man haft huvudvärk nästan dagligen i flera veckor så känns det som ett mirakel när den är borta. Nu när jag ska berätta om hur den försvann så kan nog en del av er bli lite skeptiska.

Jag var på yoga igår och beklagade mig för min yogalärare om den efterhängsna huvudvärken. Hon frågade om jag ville att hon skulle be för mig och jag sa ja. Jag har ju testat allt annat så och en bön kan ju aldrig skada, tänkte jag. Så hon lade händerna på mitt huvud och bad i Jesu Kristi namn att huvudvärken skulle försvinna. Efter ett tag tog hon bort händerna. Då var även huvudvärken borta.

Jag har aldrig, aldrig varit med om något liknande. Ni får tro vad ni vill men det känns närmast som ett mirakel.

Posted in Livet
Share this post, let the world know