Jag har inte mycket att säga för tillfället, därav denna radiotystnad. Jag har huvudvärk ungefär fem av veckans sju dagar och det börjar bli påfrestande. Jag ligger på spikmatta, jag masserar nacke, axlar och huvud, jag mindfulnessar och jag gör min lilla nackyoga. Jag har bytt kudde. Jag har gått på akupunktur. Jag vet inte vad jag ska hitta på härnäst. Några tips?

Bettskena är det enda jag kan komma på. Just det, synen har jag redan kollat också. Det finns liksom inte så mycket kvar. Att leva med värk bryter ner.

I övrigt tycker jag att det är oändligt sorgligt att Malik Bendjelloul är död. Jag lyssnade på hans sommarprat i somras och blev så nyfiken på hans kommande projekt. För er som inte har sett Searching for Sugar Man så är det en varm rekommendation. Spela lite Rodriguez på Spotify också. Det är musik i min smak. Må Malik vila i frid, och finna ro där han är nu.

I övrigt så blommar syrenerna för fullt här i Helsingborg och regnet öser ner så snabbt man öppnar dörren.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know