Efter helgens härligheter hamnade jag i något slags hyperaktivt tillstånd. Igår t.ex började jag dagen med yoga, gick till biblioteket och lånade böcker och fick tre telefonsamtal på vägen hem. Redan där var det lite för mycket, jag började tappa ord och det var då ankorna hade fått kattungar. Efter det arbetstränade jag i 2,5 h riktigt glad i hågen, sedan handlade jag och träffade på två kompisar i butiken, väl hemma rensade jag kylskåpet och så lagade jag lasagne. Jag skällde på J hela kvällen också, stackarn.

Idag ligger jag däckad med huvudvärk igen. Det är inte konstigt, kroppen gör vad den behöver för att jag ska ta det lugnt. Det är bara att gilla läget. Våren är kanske den svåraste tiden att försöka ta det lugnt. Jag blir så uppåt av vackert väder och en spirande trädgård.
image

Från morgonens promenad i Jordbodalen.

Posted in Livet
Share this post, let the world know