Idag hade vi en icke jämställd dag här hemma på Björkliden. J drog på sig jobbarkläderna och sågade ner en tujahäck och fyra buskar. Han åkte fram och tillbaka till tippen och kunde konstatera att det inte fanns en enda kvinna bland trädgårdavfallet. Ja alltså körandes en bil med släp. På bilden förevisar han hur man inte skall använda motorsåg. Han har inte sågbyxorna på och det ska man ALLTID ha.

För er som undrar varför vi tar ner den magnifika tujan, så tog den upp ungefär 15% av vår tomt. Den har fått växa lite för vilt de senaste 40 åren, typ. Dessutom ska vi bygga trall på baksidan för att dölja våra sju olika sorters stenplattor med en gräsplätt i mitten. Det kommer bli kanonbra. Troligtvis kommer något ny form av insynsskydd upp i sinom tid. Den här förändringen har gett ett helt nytt flöde i trädgården. Fler förändringar är att vänta.

För övrigt, kan ni förstå att vi har t-shirt väder redan den 20 april. Helt underbart!
image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know