Jag försummar bloggen, men det är inte alls med flit. Mest handlar det om att jag inte gör så roliga saker för tillfället. I veckorna i alla fall. Jag arbetstränar, går på yoga, promenerar, går till naprapat, läkare eller terapeut av något slag. Sedan vilar jag en dag och sen är det helg. De tre senast helgerna har vi haft aktiviteter men jag har varit så trött efteråt att jag inte orkat blogga och så går dagarna och veckorna och allt ni får är några torra, tradiga inlägg. Så här kommer några blandade tankar från helgen.

Jag övar min utmattade hjärna att räkna genom att jag och J spelar yatzy. Igår så spexade J och kollade på mig istället för på tärningarna. Alltså han slog och tittade på mig för att få en reaktion på vad han slagit. Första slaget slog han två ettor. Jag gjorde ingen speciell min för jag hängde inte med i vad han gjorde. Andra slaget slog han en till etta och jag hängde väl inte med riktigt då heller. Till tredje slaget tänkte jag att jag skulle göra världens min för att riktigt lura honom. Och han slog. Och jag, jag spärrade upp ögonen så stort jag kunde och gapade. J trodde mig inte så klart. Men jag fortsatte tills han kollade ner och tror ni inte att han hade slagit yatzy i ettor. Alltså det kan vara den tråkigaste anekdoten ni har läst om här men i verkligheten var det riktigt häftigt.

I övrigt så luktar det riktig vår i Helsingborg just nu. Vitsipporna blommar precis som när Ronja Rövardotter skrek sitt vårskrik.
image

Ramslöken är på väg upp i skogen. Jag funderar på att göra hemgjord Ramslökspesto. Kan nog bli riktigt gott.
image

Ja, det var väl det. På återhörande.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Haytem

    Jag älskar att läsa det här, det gör mig glad jag vet inte varför: p Hur som helst, tack för att dela!

    I love reading this, it makes me feel happy I don’t know why :p Anyway, thanks for sharing!
    Survey Supplier Review