Vi har ett alldeles fantastiskt fint väder i Helsingborg idag. Vi har haft det i flera dagar. Det är så ljuvligt att få kisa. Att så tomater och drömma om trädgården.

Efter förra veckans 4 timmars arbetsträning så däckade jag i fyra dagar. Helt ovärt. Det får mig att fundera på om arbetsträning är rätt för mig just nu. Jag ger ju inte upp så lätt(är det någon som inte är en quiter så är den den som gått in i väggen) så jag ger det några veckor till, sedan blir det träff med läkaren för utvärdering. Att inte kunna göra nästan någonting privat, för att istället lägga all energi på arbetsträningen, däcka och sedan vara på benen lagom till en ny arbetsvecka börjar känns lite snett. Mer tärande än närande. Men jag är vid gott mod och njuter av naturen på mina promenader.

image


  • Carro

    1 h/dag i typ 3 dgr hade inte varit ett alternativ?