Alltså ilskan, den måste bara ut. Nu. Jag fick till ett samtal med min läkare pga migränen som kommer varje vecka. Hon säger att det är huvudvärk och föreslår att jag ska massera huvudet och nacken. Hahahahahahah. Om jag inte kan gå eller stå för att det gör så ont, inte kan vara i dagsljus, blir illamående och får synbortfall, då ska jag gå på promenad och massera huvudet. Bra idé. Jättebra.

Som bakgrund till detta finns en försäkringskassa som ifrågasätter om jag är frisk nog att arbetsträna när fyra timmar får mig att må som jag gör. Men läkaren tycker att jag ska massera huvudet och att arbetsträning är rätt grej för mig.

Bra då vet jag hur jag mår, bara lite huvudvärk. Skönt att någon kan tala om det för mig och berätta hur jag på ett enkelt sätt kan må bättre.

Nu när jag tänker efter så föreslog hon för några månader sedan, när jag berättade om min förlamande trötthet, att jag behövde röra på mig mer. Tydligen räckte inte promenader 30-60 minuter varje dag, yoga en gång i veckan och ett tiominuters yogaprogram varje dag. Jag är förlamande trött för att jag inte rör på mig tillräckligt.

Jag vet inte hur hon får ihop det. Eller var hon har köpt sin examen.

Posted in Livet
Share this post, let the world know