Ni vet det där roliga som jag skulle göra i helgen, det där som jag sett fram emot så jättejättemycket, det blidde inte. Inte för mig i alla fall.

I detta nu sitter ett gäng härliga människor på en restaurang och äter jättegod mat och skrattar och skålar. Om ett par timmar ska de på konsert med Mikael Wiehe. Men istället för att fira och äta gott med dem så ligger jag i ett mörkt rum med huvudvärk och mår illa. Tror det är migrän. Kan också vara upptakten till en vinterkräksjuka, men det vet jag ännu inte. Så det är spänning på hög nivå här hemma. Och det är jämmer och elände. Fasligt synd tycker jag om mig själv. Och det tyckte min make också. Han presentade mig med rosor och godis så att jag inte skulle försmäkta i min ensamhet. Fint.
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Carro

    Känner igen besvikelsen. Det är besvikelse på så många fronter på ngt sätt.