Innan utmattningen så levde jag och J supereffektivt och väldigt aktiva liv. Det gick i 100 knyck mest hela tiden. Varje helg hade vi minst ett socialt besök, men ofta två eller tre. Vi var organisatoriska mästare. Så fort vi skulle göra saker som matlagning, inköp, tvätt och städning delade vi upp det för att så snabbt som möjligt landa i soffan. Kontrasten mot nu är enorm. Livet är väldigt annorlunda men ändå väldigt bra. Det är inte samma kuskande land och rike runt för sociala visiter. Det är rent av sparsamt med middagar med vänner, men vi vet att de finns kvar. Vi träffas inte lika ofta men vi har fortfarande lika kul när vi väl ses. Vi hjälps alltid åt med matlagningen hemma, främst för att jag inte orkar själv,  men som en bonus har ju matlagningen blivit väldigt mysig. Över huvudtaget gör vi färre saker men tillsammans. Vi hinner färre saker men har det mysigare. Annorlunda men väldigt bra.

Posted in Livet
Share this post, let the world know