Det händer inte alls ofta men ibland händer det konstiga saker här hemma. Imorse smög jag in till J och kröp ner hos honom. Efter ett tag steg han upp, han lade sin telefon mitt på sin bok som låg stadigt på nattduksbordet och gick och duschade. Kvar låg jag och snoozade i sängen. Rätt vad det var brakade telefonen i golvet. Vi kan inte förstå hur det hände. Vi testade att lägga upp telefonen igen för att se om det sluttade, men nej.

En annan händelse var när jag var ganska nyligen utmattad. Det var mörkt ute och J var troligen iväg och sportade. Kanske badminton, kanske paddel. Jag satt i godan ro och tittade på tv. Rätt som det var så stegrades ljudet något enormt. Jag kunde se på ljudanläggningen att ljudet skruvades upp men dosan låg bredvid mig i soffan och ingen stod vid ljudanläggningen. Jag blev så fruktansvärt rädd, i det närmaste hysterisk. Det hände några gånger på raken. Jag var mer eller mindre i upplösningstillstånd när J kom hem.

Om någon kan komma på någon ospökig anledning till att detta hände så kan ni gärna få berätta det. Kanske hade vi ett litet skalv i Skåne i morse? Kanske har dosan en inbyggd stegringsfunktion när batteriet börjar bli dåligt?

Posted in Livet
Share this post, let the world know