I mitt försök att undvika mejeriprodukter har jag bytt ut mjölken i kaffet till mandelmjölk. Jag hittade en osötad variant från Alpro men som ni ser är det ju en massa tillsatser i den ändå. Idag provade jag för första gången att göra egen mandelmjölk och det gick väl sådär. Det var mjölk och nötrester i ungefär hela köket. Imorgon får jag se hur den smakar och är den god kan ni få receptet och mina nybörjartrix för att slippa ha slabb i hela köket.

image

image


 • Carro

  Hej i dietdjungeln! Undrar lite kring vad skillnaden är mellan “din” diet och Paleo?

 • Karolina

  Hej Carro!
  Den är ganska lik paleo. Den kanske är typ paleo. Känner mig lite dietförvirrad för tillfället. Jag får återkomma i frågan:)

 • Caroline

  En annan sak! Lånade en bok som heter “supermat” skriven av Helena nånting och köpte en amerikansk bok om clean eating (för vegetarianer) och äntligen känner jag mig pigg nog i att verkligen ta steget mot renare mat! Ett annat område du inspirerat inom!