Äntligen känns allt lite bättre. Solen skiner, fåglarna kvittrar och blommorna blommar. Det som fick humöret att bättra på sig var egentligen helgens besök. Våra kompisar och deras lilla tjej kom och hälsade på och det var så trevligt. Även om kroppen protesterade ibland så var det så härligt att få känna sig som vanligt i några timmar.

Idag gör jag mitt yttersta för att lyssna på kroppen. Min plan var att vila, gå till biblioteket och returnera böcker och promenera vidare till tågstationen och fylla på ett resekort. När jag kom till bibblan kände jag att jag inte orkade något mer så jag gick långsamt, långsamt hem. Nu ligger jag i soffan i stället. Nu ska jag drömma om vad jag ska odla i sommar och fundera över vilka fröer jag behöver köpa.

image

image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know