Kreativiteten flödar här hemma. Framför er ser ni mitt senaste projekt. Örngotten ska bli ett lapptäcke/lektäcke för besökande barn. Lampskärmen ska bli en mobil. Ja alltså en sådan mobil som man har ovanför ett skötbord eller en barnsäng. Vi har väldigt många vänner med barn men inga leksaker till låns när vi får besök. Detta ska jag åtgärda. Jag letar efter en gammal träback typ gamla tidens läskeblasksback. I den ska jag lägga lite barnböcker, sy en tygdocka och lägga lite klossar. Plastfritt ska det vara. Begagnat ska det vara. Roligt, snyggt och lätt att ställa undan.

Istället för att köpa nya, dyra patchwork-tyger till filten så köpte jag mönstrade och enfärgade örngott för en femma styck på loppis. Några fördelar, förutom ekotänk och priset, är att tygerna är giftfria efter många tvättar, de är färdigkrympta och fäller inte.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know