Jag och J har längtat något otroligt efter den här helgen. Han har haft alldeles tokmycket på sitt jobb de senaste veckorna. Helgerna har han dessutom fyllt med fest, jakt och kalas. Och jag körde för hårt med mig själv och brakade ihop för någon vecka sedan. Det blir ingen bra kombo. Vi längtade därför så väldigt mycket wfter den här helgen då vi skulle få vara med varandra och bara ta det lugnt.

Så klart vaknade jag med huvudvärk i morse som eskalerade till den värsta migränen jag någonsin haft. Jag trodde nästan att jag hade fått en hjärnblödning. Det gjorde så fruktansvärt ont, som ett glödande kol innanför pannbenet. Jag visste inte var jag skulle göra av mig själv. Vanligtvis får jag bara synbortfall/aura och en dov huvudvärk och i jämförelse är det en barnlek. Nu har det i alla fall släppt och jag hoppas att det aldrig, aldrig, aldrig kommer tillbaka.

Så vår efterlängtade lördag blev inte alls som vi tänkt oss men vi hann i alla fall med en underbar lunch på Pålsjö Mat & Bar. Världens godaste räksallad. Så ljuvligt god.

image