Kommer ni ihåg den filmen? Lite så känns det här hemma.
J var på herrmiddag i lördags. En sådan när en grupp män samlas och börjar dricka öl vid tvåtiden. De bastar, planerar att laga mat men när den tiden kommer så orkar man inte. Det blir pizza. Man lyssnar på musik jättehögt och skrattar och tjabbar hela natten lång. Man har jättekul och blir pojkar på nytt. Alla är pappor utom J och eftersom sådan pojkmiddagar händer så sällan så går man all in. På festen fick en stackars pappa sms om att hans dotter där hemma hade spytt. Sedan började han må illa. På morgonkvisten så gjorde han som sin dotter. Och alla män hade bastat tillsammans och druckit öl och vatten ur samma flaskor.

Så nu väntar vi. Och fasar. Inom 1-3 dagar vet vi med bestämdhet om också vi fått det. Skit samma som J sa. Kommer det så kommer det som O sa. Väl sammanfattat.

Posted in Livet
Share this post, let the world know