Ja men hej på er. Idag sa kroppen att det var dags för en heldag i vilans tecken igen. Inte alls vad jag ville eller hade tänkt, men jag får vika mig för diktatorn aka kroppen. Med all rätt. Jag har ju kört över kroppen så länge så varför skulle kroppen visa barmhärtighet med mig?

Det är så läskigt när minnet försvinner och det har bara blivit värre de senaste dagarna. Igår sa jag Föreningssparbanken och kunde inte för mitt liv komma på vad banken hette. Jag hörde att det inte lät rätt. Idag var jag tvungen att fråga J. Swedbank var det rätta ordet. Och då var jag ändå kund i banken tretton år. Jag var med om namnbytet. Det låter kanske oförargligt men det händer hela tiden och är skrämmande.

Således gör jag återigen ett försök att stryka alla aktiviteter som inte är essentiella. Den nya yogakursen ryker, jag får fortsätta på min medicinska yoga via vårdcentralen istället. Jag får skjuta på det mesta, inklusive utvärdering med rehabvägledare och bankmöte. Och jag får nog även dra ner på arbetsträningen en smula. Åtta timmar i veckan var för styft att börja med.

Dagens utsikt:
image