Imorgon börjar jag arbetsträna. Det känns bra. Jag känner mig redo. Eftersom jag inte kan ta mig till Malmö och min arbetsplats så börjar jag i Helsingborg på en liten tapetserarverkstad. Det blir ungefär så lite som det går, 8h per vecka. Jag har absolut ingen aning om hur jag kommer må eller orka så det blir spännande att se. Dessutom har jag bokat in mig på en yogakurs med start nästa vecka. Den medicinska yogan jag fick via vårdcentralen är slut. Det känns också väldigt bra att ha hittat en träningsform för mig och att nu få komma igång på riktigt. Jag hoppas bara att jag inte tar på mig för mycket nu. Det är svårt att veta när jag under så lång tid inte har gjort väldigt lite.


  • Carro

    Woho! Strongt! Kram

  • Karolina

    Tack:) känner mig ganska stolt och glad faktiskt! Kram