Det råder någon form av undantagstillstånd här hemma. Vi sover fruktansvärt dåligt. Vi är inte sugna på mat. Vi har ätit tomtegröt och julskinka i en vecka. Vi är två zombies som väntar på julen. J satte sig upp i sängen och ropade “jag fixar det!” härom natten. Stressnivån är på den nivån. När J såg mig i förrgår sa han spontant och oroligt “men älskling hur är det?” Det var ingenting men jag såg ut som jag genomlevt sju svåra år. Det har ju bara varit ett svårt år än så länge och så här illa brukar jag inte se ut.
Idag har jag dessutom haft ännu en dag däckad i soffan och jag har inte tvättat håret på fyra dagar. Nu är tomtegröten slut och jag blev tvungen att laga mat. Det blir en vegetarisk LCHF-paj med broccoli, lök, tomat och fetaost. Till det äter vi säkert julskinka. Jul du får komma när du vill nu.
image