Jag önskar mig egentligen all ekologisk hud- och hårvård i förra inlägget. En skön handkräm vore också trevligt. Utöver det önskar jag mig:

Ekologisk yogamatta finns t.ex. på Myspirit.se

En ansiktsbehandling. Det har jag aldrig varit på, vore mysigt. Dessutom har huden åldrats otroligt av den här utbrändheten. Eller att jag fyllde 31 men jag tror det är dåligtmåendet. Lite glow skulle vara välkommet.

App i mindfullness med ett tremånaders träningsprogram. Vet inte var jag sett det, ska leta efter en länk.

Några böcker:
Mellan rött och svart av Jan Gulliou
Från Frustration till flow med lean@home
100 Lätta låtar på gitarr 2(har ettan och trean redan)
Jesper Juuls Hej här är jag vem är du? och Ditt kompetenta barn

Den här trädgårdskalendern.

Två lammfällar att ha nedanför sängarna. Ljusa eller grå. Jag fick en jättefin förra året i brunt som jag skulle byta färg på men när jag väl gjorde det så hade de inga ljusa kvar.

En privatkurs med Emelie Ohlsson.

Den här kursen i grafisk design(tänk om jag kan vara frisk nog att gå den i februari!), en Macbook Pro och Adobe CS programvara.

Två hemnes sängbord är numera struket för jag hittade två på blocket. Har kikat efter dem hur länge som helst. Jag älskar fynd!

Ekologiska vinterskorna Anna från Kavat i svart och stl 42. Jag måste få plats med mina supersulor och det får jag i dem. och ja, jag står stadigt på jorden. Eller var det stl 41 jag provade…hur som helst, jag såg dem på naturkompaniet. Dyra men varma!

Posted in Livet
Share this post, let the world know