Dags för nytt år. Det är alltid lite ångestbetonat tycker jag. J kallar mig sin lilla solstråle när jag säger att jag aldrig har gillat nyår, men så är det. Man kan kanske säga att jag inte är någon högtidsmänniska över huvudtaget. Jag gillar inte de brukligheter och traditioner de flesta högtider för med sig. Jag gillar vardagen bättre. I vardagen är det lättare att göra som man vill och inte tyngas av egna och andras förväntningar.

Hur som helst så kommer i alla fall det nya året och det är i allra högsta grad ett efterlängtat sådant. Jag önskar mig ett friskare år 2014. Där jag blir expert på att följa min egen röst. Jag hoppas också på mindre lidande och mer glädje och harmoni. Men saken är ju den att jag vet att inget förändras över en dag och det kommer att vara en fortsatt kamp för att komma tillbaka. Det är så det är.

Hägern sägs komma med goda nyheter och i dag såg vi honom. Han står därute på ön. Jag håller alla tummar för att det stämmer.
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know