Supermysig födelsedag. Så många fina grattishälsningar, roliga presenter och överraskningar. Av J fick jag bland annat fiollektioner. Jag har alltid velat spela fiol men mamma satte mig att spela mandolin. Läraren var en läskig en och jag var skräckslagen mest hela tiden. Nu blir det privatlektioner av violinisten från vårt bröllop. Har jag tur lär jag mig lilla snigel, har hört att det är ett väldigt svårt instrument.

Vi har även varit på Kallbadhuset i Båstad och ätit gott på restaurang Sand. Ljuvligt! Tackar svärföräldrarna I och S-Å för en  skön upplevelse.

Har också fått arbetskraft till trallen i vår. Oerhört uppskattat! Och alla andra fina presenter, tack o tack alla! Nu ska här mysas vidare. Ha en skön lördag!

image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Linda

  Vet att det är helt fel inlägg att skriva på… Men hitta din blogg då jag söker inspiration till vårt sommar bröllop. Vill gärna veta vart ni köpt stansmaskinen ni använde till bröllopsinbjudan?
  Grattis i efterskott.
  Mvh Linda

 • Karolina

  Hej Linda,
  Grattis till ert kommande bröllop! Stansmaskinen kommer från Fiskars och vi hittade den på paper eTc. Du hittar länken i länklistan. Vet inte om de har den kvar och tror de har/haft problem med webshoppen men hittar du den ingenstans kan du alltid testa att ringa butiken, de brukar vara väldigt behjälpliga:).Lycka till! Och tack för grattiset:)