Åh det är så skönt att komma hem! Sova i en skön säng och krama min kille. Duscha i min egen dusch och gå runt i mjukisar. Frysa lite om fötterna.

Vi har haft en fantastiskt bra semester. Starten var lite tuff och hemresan var lite tuff. Vi blev försenade åtta-nio timmar på hemvägen. Tydligen hade en bagage-avlastar-bil kört in i vårt plan. I fyra timmar gick vi mer eller mindre utan besked. Researrangören hade bokat hotellrum till alla 180 resenärer, de jobbade på att laga planet och de sökte efter ett annat plan att hyra in till oss. Till sist blev det ett hyrplan men innan dess bussades vi till ett hotell för lite mat och vila. Jag tycker att vi klarade det bra, jag och min syster. Första gången syster L blev arg var vid 04.15 när en pensionärsgubbe körde på henne med en bagagevagn och muttrade åt henne som att det var hennes fel att han körde rätt in i henne . Då menade min syster att om man inte ens kan köra en bagagevagn så har man inte rätt att åka på charter. Jag kan inte annat än hålla med.

Finn ett fel:
image

I övrigt var det mest pensionärer och homosexuella män på vårt hotell. Och på hela Gran Canaria. Pensionärerna kände man igen på det vita håret, att de var med på vattengympan och på att de klagade. Bland annat klagade ett par på att en rullstolsburen man fick åka före i säkerhetskön. Då skäms man för att vara svensk. De homosexuella männen kände vi främst igen på att vi fick vara ifred, deras svanktatueringar och på att det kunde stå dildos på köksbänken om man råkade se in till dem, så som våra fem franska grannar hade.

Här hemma lyser solen och trots att vi gärna hade stannat en vecka till så känns det helt bra att vara hemma.
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know