Alltså på en vecka hinner det hända en del saker. Ett axplock av tankar och händelser:

Jag åkte verkligen hit med absolut övertygelse att jag skulle bada varje dag. Jag köpte för ändamålet två nya bikinis. Nu är det sista dagen och jag har för första gången badat. Jag var med på hotellets vattengympa. Ja, men jag är en liten tant. Jag är den muskulösa amazonen längst till höger.
image

I förrgår blev jag biten av en katt, men det var mer mysbit än argbit. Det händer inte varje dag. Här är vår huskatt.
image

Igår när vi skulle äta på restaurang så trodde jag att jag bet i en pimiento de padrón men i själva verket var det en jättestark pepparfrukt. Det var hemskt. Jag led. Jag visste inte var jag skulle ta vägen och eftersom jag är glutenintolerant kunde jag så klart inte äta bröd vilket annars är universaltricket mot starka smaker. Jag svettades och kved och efter en kvart så gick det över. Det blir så komiskt för något sådant behöver jag som utbränd verkligen inte. Överraskningar är inte min grej än.

För några dagar sedan skulle vi åka buss till en fyr och sedan gå hem. Men bussresan var så jobbig med ljud och ryckiga rörelser att jag var helt slut innan vi ens kommit till platsen för promenaden. Och väl där så blåste det jättekraftig motvind och vi var de enda som gick mot vinden. Resten gick med vinden. Smart av dem.

Igår tog vi en kinesisk fotmassage på ett ställe. Vi funderade lite kring deras kringtjänster. Bland annat kunde man få på sig traditionella kinesiska kläder och ta en bild mot bakgrunden längst in i rummet. 2 euro skulle det kosta, men vi blev lite snåla.
image

image

Inatt vaknade jag av att jag grät. Jag drömde att J höll fast min fot och kittlades. Det värsta jag vet, hur kunde han vara så elak? Tur att det var en dröm.

Imorgon åker vi hem men jag hade gärna stannat en vecka till. Som det brukar vara.

Posted in Livet
Share this post, let the world know