Det är lite bättre. Ont i kroppen, ryckningar i ögat och illamående. Min  kropp är inte längre så subtil i sin kommunikation med mig. Så blir det när man går in i väggen, lite som att kroppen har kört snälla kommunikationen i några år, blivit konstant ignorerad och sedan tar i med hårdhandskarna. Jag gillar inte hårdhandskarna men jag fattar att jag som varit så trögfattad, ignorerande och döv behöver dem.

Jag har prommat idag. Helsingborg har bjussat på regn precis hela dagen. Det där med att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder stämmer ju verkligen. Hade jag plastat in mig i folie, haft regnkläder, gummihandskar och krupit in i en sådan där stor plastboll som man kan gå på vattnet på så hade jag troligtvis haft kläder efter väder. Jag får jobba på det.

I övrigt försöker jag gå ner i varv genom att yoga och mindfulnessa. Enda problemet är disciplinen. Jag gör det inte och då är det så himla svårt att få resultat. Okej, ingen mer ironi, nu går jag och yogar. Hej så länge!
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know