Nu börjar jag bli människa igen, tack och lov. Idag ligger vi vid poolen och jobbar på vår salamilook. Vi är tre systrar som alla blir vackra som salami i solen. Syster E har kallats salchichon sedan en tidigare semester och nu kan vi konstatera att även vi resterande systrar kvalar in i salamifamiljen. Prickiga av fräknar och lite röda.

I övrigt har jag redan läst ut en bok, En man som heter Ove. Typiska Fredrik Backman beskrivningar med en både gripande och humoristisk historia. Tack T för boken, den har räckt länge och avslutades som underbar semesterläsning! Jag måste säga att jag blir bättre och bättre på att läsa. Synen är fortfarande sådär efter utmattningen, stavningen likaså, men numera kan jag koncentrera mig länge nog för att hinna ett par sidor i taget. Stor framgång i utmattningsträsket.
image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know