Oj så de försöker kvällstidningarna. Prinsens designhistoria har rullat i några veckor, bryr sig någon? Orkar någon klicka sig in och läsa? Kim Kardashian klär sin babybula med en kappa som är att dö för. Direktöversatt från engelskan av en journalist. Där bryr jag mig, det måste jag säga. Jag bryr mig om språkbruket, svengelska från journalister stör mig. På bloggar, inte så mycket. Också direktöversatt från engelskan men jag är ju heller ingen journalist. Och sen kan jag tänka, vad är det för något att bry sig om? Jag får välja lite mer kvalitativa skrifter nästa gång.

Min senaste idé är att skippa telefon, ipad, tv och dator. Lägga ner allt i en låda så att jag hinner komma på mig själv innan jag tar fram dem. Målet är ett sinne som inte är så splittrat och mer tid till promenader och uppbyggliga aktiviteter. Genom att stoppa allt i en låda så är risken att jag stör mig på Kim K’s kappa som är att dö för, minimal. Skönt!

/ Blivande excentriska frun

Posted in Livet
Share this post, let the world know