Efter lördagsnattens vandaliserande av vår trädgård så sover jag fruktansvärt dåligt. Inatt vaknade jag med svetten rinnandes i hårbotten och längs nacken. Jag drömde att det var en gepard lös i Västerås och J var ute och gick utan sitt gevär. Jag försökte varna honom men han struntade i mig.

Igår vaknade jag av att J sa att jag luktade illa.

I förrgår natt var jag på fest hos Zlatan. Min faster Ulrika var där och hade fixat så goda snittar. Zlatan ville ha ommålat i en hall och jag och en ung tjej satte igång. Den unga tjejen försvann efter ett tag och hade lämnat det halvmålat och kladdat överallt. Då kom Zlatan och börjad skälla på mig. Jag stod och undrade hur jag skulle tilltala honom medan han skällde.  Då vaknade jag alldeles genomsvettig.

Någon drömtydare som vill ge sig på en förklaring?

Posted in Livet
Share this post, let the world know