Alltså pust och stön vilken jobbig natt. Jag hade en krakel fladdrandes runt i rummet.  En sådan där långben ni vet. Den väckte mig otaliga gånger och framkallade drömmar om att folk gick omkring i rummet. Igår kväll var jag för trött för att ta ut den men som jag ångrar mig idag.

Mitt i natten vaknade jag också av att någon slängde något tungt på min fot. Jag satte mig käpprätt upp i sängen och försökte röra foten, men det gick inte. Känseln i foten var borta och den var som en lealös klump. Jag såg någon ond människa stå vid dörren och titta på mig, tvekande om den skulle störta fram. Där och då började min bortdomnade fot att krampa. Jag kastade mig ur sängen och stod krampaktigt och höll mig i väggen medan jag sneglade mot dörren. Där såg jag den onda personen lösas upp i tomma intet när jag långsamt började vakna till. Trött idag? Ja.

Kolla förresten vilka fina rosor jag fick av J häromdagen. Var sjätte vecka får jag blommor. Det är när han klipper sig och går förbi en blomsteraffär. Väldigt uppskattat.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know