Min svägerska fyller 40år imorgon och ikväll är vi bjudna på middag. Och jag har betongmössa efter migränen igår och mensvärk som kommer och går så för mig blir det tyvärr inget kalas. Jag vet inte hur många fester hos dem som jag har legat och kvidit på en soffa eller i ett rum för mig själv. Jag vill så gärna gå på kalaset men kroppen orkar inte. Den kombinationen är nästan värst. Acceptansen för kroppens eviga brist på energi sitter ibland långt inne.

Det här har liksom blivit vardag för mina nära och kära, alla har fått bli vana med sena avbokningar om energin för tillfället har försvunnit. Inte så roligt, men ändå skönt för egen del att kunna lyssna på kroppen. Oavsett så har jag i alla fall bidragit genom ett handgjord kort.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know