Ja, eller järn åt mig! Efter sju månader, fyra läkare och oräkneliga läkarbesök där jag klagat på yrsel, trötthet och påpekat mitt låga järnvärde så har den senaste läkaren äntligen börjat rota i det och kommit fram till…trumvirvel…att mina järndepåer är uttömda!

Lite dum känner jag mig ändå. Jag hade ju kunnat börja äta järn för längesen. Jag kände ju att kroppen var trött och just järnbristen vet jag ju hur den känns. Kanske blev jag förvirrad av allt annat som också är knas i kroppen. Kanske litade jag ändå på de där läkarna som jag träffade och som sa att hb:t var ok på 118, precis ovanför gränsvärdet för vidare utredning. Det är för övrigt väldigt enkelt att kolla med ett blodprov och blod har de nog tagit någon liter av vid det här laget. Jo men lite bitter är jag på läkarvården. Nu hoppas jag iallafall att jag snart ska orka gå med lite spänst i benen igen.

Det är fantastisk.

Posted in Livet
Share this post, let the world know