J hann precis komma innanför dörren efter sin jobbresa till Frankrike när jag kände migränen komma. Som vanligt försvann halva synfältet och som en extra bonus fick jag mensvärk också. Så mycket för fredagsmys.

En annan rolig eller inte så rolig sak är att jag alltid får mensvärk när vi ska till Js syster. Eller hans föräldrar. Eller hans andra syster. Det tog några år innan vi såg mönstret, ett högst ofrivilligt mönster, men nu händer det nästan jämt. Det är nästan komiskt vilken dålig tajming jag har.

Jag brukar däcka i minst sju timmar av värken. Typ en hel dag men det kan sprida ut sig lite också. Alltid lika spännande. Idag t.ex hann jag plantera några krukor när jag fick en paus på två timmar. Lycka!
Det ni ser är inte planteringarna utan två egengjutna betongkrukor som jag ville se hur de såg ut med blommor i.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Carro

    Supersnygga krukor! Vad gjöt du i? Har du provat maxalt smälttablett? Brukar funka såpass att jag oftast kan fortsätta med iaf lugnare aktiviteter. Det senaste rådet från läkaren är att kombinera det med Treo, koffeinet är tydligen bra för migrän eftersom det verkar avsvällande på de överansträngda blodkärlen. Har inte hunnit pröva än, men är hu värt ett försök iaf!

  • karolina

    Tack för tipset! Migränen kommer så ofta nu så jag måste börja ta något. Jag gjöt i några gamla platskrukor och tejpade för hålen i botten. Just där tejpen var så blev det inte hundra men det kanske bara är jag som tänker på det:)

  • carro

    Tillägg: om de frågar om du vill ha “samma” som maxalt men ett billigare alternativ, säg nej. Det är inte samma, det är sämre. Kanske inte effekten, men smaken. Urgh.