Kommer ni ihåg mitt fantastiska kusinbarn Lisa som sjöng på vårt bröllop?
En kollega till mig var med på vår vigsel och blev så rörd av Lisas sång. Hon liksom slutade inte prata om sången. Idag gifte sig min kollegas son och Lisa sjöng på bröllopet. Åkte från Västerås till Helsingborg för att sjunga. Och träffa mig så klart. Jag och Lisas mamma var med både på övningen med kantorn och under vigseln. Det var så vackert. Brudparet hade valt Kärleksvisan och Utan dina andetag precis som vi hade. Det var som att återuppleva vårt bröllop.

Efter vigseln åkte vi till stranden och tro det eller ej, men jag badade! Jag som är en sådan badkruka verkar ha laddat hela sommaren inför detta dopp. Badkläder hade jag inte med mig så det blev i underkläderna.  Det var nog detta årets sista dopp för min del.

image
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know