Igår började J jobba igen. Det är både skönt och ledsamt. Tänk att en hel semester redan har passerat. Var har den tagit vägen?

Trollsländorna är här och det betyder sensommar. Än kan vi få många fina dagar och kvällar men det är nu som sista versen av Sommaren sjungs. Det är nu vi fångar de sista veckorna genom att försöka njuta allt vi bara kan. I söndags till exempel lånade vi två barn och åkte på fisketur. Vi njöt av både sällskapet och den vackra naturen.
image

image

image

image

image

image
image

Och du, ja du, som nu är alldeles förgrymmad för att jag talar om en dalande sommar och din semester som just börjat, sitt inte här och läs, ut och njut med dig! Jag kommer säkert bara fortsätta gnälla om än det ena och än det andra i fyra veckor till. Du missar inget. Du kan förallan del läsa i fatt när det regnar.

Posted in Livet
Share this post, let the world know